? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, February 20, 2011

Jom Sama-sama Kita Membantu Adik Nur Umairah Binti Mohd ZaidiBerat Mata memandang berat lagi bahu yang memikul.Ayuh rakyat Malaysia yang prihatin sama-samalah kita membantu adik NUR UMAIRAH BINTI MOHD ZAIDI, berusia 1 tahun 1 bulan berasal dari Kampung Padang Kulim, Baling, Kedah kini menanggung satu penderitaan amat dahsyat dengan kepala semakin membesar sejak dilahirkan Januari 2010. Anak kecil yang tidak pernah meminta dilahirkan ke dunia ini dikatakan menghidap penyakit dikenali sebagai Hidrosefalus.

Sejak setahun lalu, ada beberapa pihak yang tampil memberi bantuan dalam meringankan beban keluarga. Bagaimana pun, pihak keluarga masih menemui jalan buntu kerana setakat hari ini masih berharap agar teknologi perubatan sedia ada sekarang mampu merawatnya
POHON JASA BAIK SEMUA RAKYAT MALAYSIA YANG PRIHATIN UNTUK MENGHEBAHKAN PENDERITAAN ADIK NUR UMAIRAH BINTI MOHD ZAIDI

Nama: Nur Umairah binti Mohd Zaidi

Umur: 1 tahun

Asal: Kampung Padang Kulim,Baling Kedah

Penyakit: Hidrosefalus (kepala membesar)

Bantuan yang diperlukan:

1. Doktor pakar untuk tampil membantu

2. Hospital pakar tampil membantu dengan teknologi perubatan yang ada

3. Pengamal perubatan alternatif diminta tampil membantu

4. Pengamal perubatan tradisional juga dipelawa untuk tampil membantu

5. Bantuan kewangan

6. Semangat dan sokongan moral buat keluarga

7. Hebahan dalam online (Facebook, blog, forum dan lain-lain)

Sesiapa yang ingin membantu keluarga berkenaan boleh menyalurkan sumbangan melalui akaun Bank Simpanan Nasional (BSN) atas nama Norbaizura Dol (ibu adik Nur Umairah) yang bernombor 0711129000100633.

Doktor pakar, pihak hospital pakar swasta, pengamal perubatan alternatif dan tradisional yang ingin membantu boleh berhubung dengan saya seperti butiran di bawah:

Mohammad Rizan Hassan, Setiausaha ADUAN BELIA-MAJLIS BELIA MALAYSIA

+60137733676

Kerjasama semua amatlah kami hargai. Sama-sama kita berdoa agar ada jalan penyelesaian buat adik Nur Umairah. KEPADA ALLAH KITA BERSERAH !!!-

Di Petik dari http://darulehsantoday.blogspot.com/2011/02/dari-pada-bagi-duit-dekat-pas-lebih.html

0 comments: