? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, February 9, 2010

Live Keputusan Mahkamah ,Datuk Seri Zambry Menteri Besar Perak Yang Sah


Mahkamah Persekutuan putuskan Zambry adalah MB Perak yang sah selepas dilantik Sultan Perak mengikut Perlembagaan.5 hakim yang bersidang sebulat suara memberikan keputusan bahawa Datuk Seri Zambry MB yang sah .Tahniah diucapkan kepada Datuk Seri Zambry dan Semua pihak harus menghormati keputusan ini dengan hati yang terbuka.

4 comments:

CCZ said...

alhamdulillah..Itulah..Jangan cakap besar sangat!!Belum apa-apa dah keluar pedang..Sekarang?

Amal said...

Syukur Alhamdulillah.

ghostWRITER said...

tgk news boleh tahan si nizar komen.. kalau dia memang mahkamah adil ... bila dia kalah mahkamah lak tak menggunakan sistem yang betoi... dah la kat pagar rumah pun letak nama MB perak.. masih tak sedar lagi ka.. dah la tu...

10 BUDAK HITAM said...

Salam,

Tahniah dan syukur kehadrat illahi kita masih diberi peluang utk berkhidmat dan membuktikan sesuatu kepada Rakyat Perak.Rapatkan Saf dan Bersatu padu dalam menyiapkan jentera pertahanan agar kita tidak lagi lemah dan lalai seperti sebelumnya.Buktikan Sokongan kita yang tidak berbelah bahagi dan bersama-sama kita membantu dalam menyelesaikan kekusutan serta masalah rakyat jelata.

----------------------------------

Kami Terjah, Kami Bongkar & Kami Kerjakan di 10SIBUDAKHITAM.BLOGSPOT.COM