? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 31, 2009

Hadiah Tahun Baru Untuk Pelajar Cemerlang

Wajah-wajah pelajar cemerlang UPSR 2009 .Tahniah diucapkan
Banner Selamat Datang Kepada Timbalan Meteri Pelajaran Malaysia Ke Daerah Baling

Ybhg.Dato Hj Abd Azeez bin Abd Rahim memperkatakan sesuatu kepada Y.B Dr.Hj Mohd Puad bin Zarkashi Timbalan Menteri Pelajar Malaysia.Turut Kelihatan YB.Senator Dato Dr Mashitah binti Hj.Ibrahim,Pegawai Daerah Baling Tuan Hj Ahmad Fisol bin Md Noor ,Ybhg Dato Shuhaimi bin Ibrahim dan Pengarah Pelajaran Negeri Kedah
Timbalan menteri Pelajaran menyampaikan sumbangan kepada pelajar cemerlang 5A/7A UPSR 2009 Parlimen Baling
Dewan kompleks Rakan Muda yang penuh sesak dengan waris pelajar dan orang ramai


Terlebih dahulu ucapan tahniah diucapkan kepada Pelajar-pelajar cemerlang UPSR 2009 ini kerana mereka telah berjaya memperolehi 5A dan 7A pada peperiksaan yang lalu dan tahniah diucapkan kepada penganjur iaitu Penyelaras Parlimen Baling,Dengan Kerjasama Pejabat Pelajaran Daerah Baling/Sik,Majlis Guru Besar Daerah Baling,Jabatan Kebajikan Masyarakat Daerah Baling,Mayang Parlimen Baling serta Bank Rakyat Cawangan Baling.Inilah hadiah sempena tahun baru yang amat bernilai telah diberikan kepada pelajar-pelajar ini setelah bertungkus lumus belajar dan akhirnya mereka berjaya.Ini telah membuktikan bahawa anak-anak-anak luar bandar juga boleh berjaya jika mereka bersusaha.Terima Kasih diucapkan kepada guru-guru yang mengajar mereka tanpa mengenal letih dan penat .Turut diadakan pada majlis ini ialah penyampaian sumbangan pakaian sekolah untuk golongan yang kurang berkemampuan .Terima Kasih Kepada Kerajaan kerana banyak membantu semua rakyat tanpa mengira fahaman politik .Saya bersyukur dilahirkan dibumi Malaysia yang aman damai dan makmur ini.1 comments:

YANG GAMBI said...

Lgenda, tahniah kepada anak-anak yang berjaya...... mujurlah ada juga YB-YB BN yang prihatin....