? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, December 23, 2009

RELAX SAT..........JOM RONDA-RONDA DEKAT RESTORAN NI?






Marton Theme Restaurant, di Kaohsiung ( Taiwan ) menyediakan hiasan TOILET
bagi pelanggannya. Dekorasi ruangan, kerusi dan tempat makan yg digunakan seperti di toilet. Meja dibuat seperti bathtub, dan makanan yg disediakan diletakkan di piring dan mangkuk yg direka seperti toilet duduk. Makanan yg disajikan di sini bukan sahaja enak, tapi juga memberikan sensasi sendiri bagi pengunjungnya.Macam-macam la orang Taiwan ni yer...












Restoran bawah laut pertama diperkenalkan di Hilton Maldives Resort & Spa, April 2007.
Restoran bernama Ithaa (baca 'eet-ha', ertinya 'pearl' dalam bahasa Maldives , Dhivehi) berada 5 meter di bawah Samudra Hindia yang dikelilingi oleh coral dan panoramabawah laut.
Ini adalah restoran pertama untuk kategori bawah laut. Persoalannya,bilakah aq dpat pergi ke restoran bawah laut ini?hehe












Ni restoran di Thailand nama restoran Cabbages and Condoms.Setelah habis makan pengunjung akan di beri kondom free.Ada sapa-sapa nak pi dak ?
Macam-macam dok ada kot dunia la yer nak tengok lagi pi ke bloq http://ouhstory.blogspot.com/ ciplak dekat blog dia ni .Saja la relax sat dari dok ulas hal politik yang banyak ragam ni..........






















3 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

haish...
x lalu mkn tgk restoran toilet tuh..

CCZ said...

Kreatif atau terlampau kreatif sampai merapu?Ntahlah..susah jugak nih..sedia icecream yang bentuk macam najis pun ada?hmm...

~dAaYaH~ said...

ngeee... ade ke org lalu nk mkn.. 4 me ofcourse no! geli lerr..