? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, December 30, 2009

Slogan Kerajaan Mana Yang Terbaik..........?

1 Malaysia Rakyat Di Dahulukan Pencapaian Di Utamakan
Harapan Baru Rakyat Malaysia

Kedah Sejahtera Nikmat Untuk Semua



"Celaka semua sekali ini, blog celaka, blog celaka...saya kata sekali lagi celaka blog macam ini."
Bilanglah berapa kali celakakah yang dilemparkan oleh Tuan Guru Nik Aziz terhadap Blog yang dianggapnya jahat yang menyatakan orang kanan kesayangannya Dato Husam Musa akan meletakkan jawatan.Marah sungguh dia kali ini yer sehinggakan tidak mampu untuk mengawal perasaan beliau sebagai seorang Tok Guru yang dihormati.Tengoklah betapa sayangnya beliau terhadap Husam sehinggakan sesiapapun tidak boleh mengatakan apa-apa terhadap orang-orang beliau.Banyak-banyakkanlah bersabar Tok Guru dunia politik memang macam ni kadang-kadang ada seloka ,kadang-kadang ada gembira,kadang-kadang ada berduka, kadang-kadang kaum lain boleh jadi Menteri besar Belaka,dan Kadang-Kadang macam tok guru kata CELAKA ! lepas tu Tok Guru kata Masuk Syurga atau Neraka lama-lama rakyat yang Menderita .
Cukuplah setakat ini kalau ada yang nak sambung lagi dipersilakan


7 comments:

det said...

satu persatu bala turun menimpa kepala nik ajis dan rakyat kelantan akibat doa-doa mereka.

Jeffry said...

SLM BRO..DIA TGH MKN NASIK LAUK CELAKE LA TU SAMPAI MULUT BEBUIH NYEBUT CELAKE KEHKEHKEH

C L J said...

Yang jelas ialah yang paling bawah tu (nicko punyo) paling memalukan. Anuar punya tu lak tak bertapak = Harapan apa ? Azizan tu lak adalah kabur. Sejahtera = proses mencapainya macam mana. Tak jelas. Kabur. 1 Malaysia ialah matlamat untuk utamanya rakyat dan walau apa pun pencapaian tetap menjadi sukatan di semak ukur. Kan jelas tu ?

Amal said...

Dia rasa dengan kata 'CELAKA' yang di hamburkannya tu akan menakutkan orang, yelah doa dia aje yang makhbul. Kalau orang lain yang berkelakuan begitu akan adalah yang menghentam dengan berbagai istilah arabnya.

YANG GAMBI said...

Lagenda, inilah hasil doa-doa Nik Aziz untuk kehancuran UMNO....... akhirnya terkeluar sumpah celako 3x.... untuk penyokong sendiri.....

Detguaq said...

Salam LB,

Saya dah listkan balik link tuan yang sememangnya ada dalam list sebelum ini, tetapi ghaib bila saya upgradekan sikit blog template saya. TQVM

TERUS BERJUANG!!!!

N.ajis rupanya takut dengan bloggers, termasuk anaknya sendiri!!!

DOA BALA dah tunjukkan kesan dan menunggu untuk PECAH PERUT!!!

lagenda said...

Salam Ziarah Semua........

det-Betul tu ini lah akibat jika selalu doa yang tidak baik

jeffry-ye la kot sampai tak dak perkataan lain dah keluar

clj-Thank menziarahi saya,Saya sokong anda jelas dan nyata ialah 1 Malaysia slogan yang terbaik yang lain tu yang terbalik

amal-thank kerana ziarah,orang-orang dia ja la yang takut kot

Y-GAMBI-Tu la pasal yer dah nasib penyokong dia la kena celaka,celak,celaka tu

detguaq-Terima Kasih banyak .Memanglah dia takut dengan bloggers tidak tak keluar la perkataan yang tak elok ni.Sama-sama berjuang detguaq