? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, March 14, 2010

Gempar UFO Muncul di Damansara............Gambar Hiasan Sahaja
KUALA LUMPUR – Sebuah objek terbang tidak dikenali (UFO) didakwa muncul ketika hujan renyai di ruang udara kawasan perumahan di Damansara Damai, Petaling Jaya malam kelmarin.
Walaupun ia muncul untuk tempoh 15 saat pada pukul 7.11 malam, seorang penghuni sebuah kondominium tingkat 14 di situ sempat merakamkan tiga keping gambar sebelum ia hilang di depan matanya sendiri.
Bagi pengurus sebuah syarikat perabot, Mohd. Zulfikar Abdul Rahman, 37, imej pada tiga keping gambar itu akan menjadi kenangannya sepanjang hayat.-KOSMO ONLINE

Nak percaya ke tak mau percaya .Macam-macam hal yang dok jadi la ni yer.UFO ni yang saya tahu hanya ada dalam filem sahaja ni dah datang pula ke Malaysia yer.Apa-apa pun hanya tuan yang merakamkan sahajalah yang tahu sama ada betul UFO atau sebaliknya.......

1 comments:

Anonymous said...

Tunjuk Balcony buat apa??? Mana gambar UFO nya...?