? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, March 11, 2010

Jom Tengok Wajah Pembunuh Adik Syafia Humaira

Mohd Fazli Azrin Jamil . - Foto Sairien Nafis-Berita Harian
Teman lelaki ibu mangsa dera, Syafia Humaira dituduh di mahkamah
KUBU BHARU: Teman lelaki ibu kepada mangsa dera, Syafia Humaira Sahari dituduh d Mahkamah Majistret di sini hari ini atas tuduhan membunuh kanak-kanak berusia tiga tahun itu.Pemandu teksi, Mohd Fazli Azri Jamil, 28, dituduh melakukan perbuatan itu sehingga menyebabkan kematian Syafia Humaira di padang bola sepak, Jalan Utama, Kawasan Perumahan Murah, Ulu Yam Lama, Batang Kali, jam 6.30 petang, 25 Februari lalu.
Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman mati mandatori jika sabit ksalahan. Tertuduh yang berseluar pendek dan baju berjalur jingga dan kuning, mengangguk faham sebaik tuduhan dibacakan.Majistret Zuraidah Zakaria menetapkan 31 Mac ini untuk sebutan kes.Tiada jaminan dibenarkan mahkamah terhadap tertuduh.Hasil bedah siasat ke atas mayat mangsa mendapati kematian kanak-kanak itu akibat kecederaan serius berikutan terdapat pendarahan di otak dan pecah bahagian abdomen. -Berita Harian
Tu dia baru nampak wajah sebenar pendera yang menyebabkan adik Syafia meninggal dunia.Dok tunduk muka buat apa tu la masa buat tak mahu nak berfikir sekarang tangunglah akibatnya .Takziah kepada keluarga adik Syafia dan semoga roh adik Syafia dicucuri rahmat
AL-FATIHAH

8 comments:

eqbalzack said...

celaka 12 utk pembunuh ni....

**abg eq blajar drp org indon ni...hehe

Ms AiReEn MoHd said...

oo ni la muke setan gondol tu yerrr

Mr Kamikaze said...

Baru pulak pembunuh kejam nie tau takut dan malu...masa buat ikiut nafsu setan tue..

@BELLA@ said...

hi.. first time tinggalkn komen..

memang kejam org ni sampai pecah bahagian abdomen arwah.. ish ish.. apa punya org takde otak ke apa.. saya sgt marah dgn kejadian tempoh hari.. rakyat patut buka mata, dan sedar.. ish lelaki ni mmg patut dihukum bunuh pun..

lagenda said...

Salam Semua,

Eq-Kira orang indon terlampau maraha cakap macam tu la cikgu yer.Thank Ziarah dan memberi komen di blog saya

MsAireen Mohd-Ya yang nilah mukanya-Thank Ziarah dan memberi komen di blog saya

Mr Kamikaze-Betul Tu Kamikaze dah dirasuk syaitan macam-macam boleh berlaku-Thank Ziarah dan memberi komen di blog saya


@Bella@-Memang patutpun dihukum gantung--Thank Ziarah dan memberi komen di blog saya.Singahlah lagi

Ms AiReEn MoHd said...

awak mintak izin nak copy gambo si setan gondol ni...kite link back to u ekk..thanks...

YANG GAMBI said...

Salam Legenda, sudah terlalu banyak manusia-manusia haiwan dalam negara.... sepatutntnya disula saja orang macam ni...

pengalikubur said...

Pembunuh macam ni patut di seksa metal semasa didalam tahanan sebelum tunggu mahkamah jatuh hukumman baru dia ada akal sikit macam mana dia seksa adik tu dia patut rasa sama sebelum dia dijatuhi hukuman.