? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, March 11, 2010

Lagi Akhbar Siar Kartun Hina NabiAkhbar Sweden siar kartun hina Nabi
STOCKHOLM - Akhbar Sweden, Dagens Nyheter semalam sekali lagi mengundang kemarahan umat Islam apabila menyiarkan semula kartun menghina Nabi Muhammad. Dagens Nyheter mendakwa menerbitkan kartun itu sebagai tanda sokongan kepada artis, Lar Vilks yang menjadi sasaran bunuh oleh beberapa penganut Islam di Ireland baru-baru ini. "Lar Vilks tidak sendirian dalam konflik ini. Ancaman terhadapnya adalah ancaman ke atas semua rakyat Sweden," lapor Dagens Nyheter. Kelmarin, polis Ireland menangkap tujuh penganut Islam kerana disyaki merancang membunuh Vilks berikutan penyiaran kartun berkenaan. -Sinar HarianMakin mencabar umat islam mereka ni yer .Dah tak tahu nak menghormati agama kaum lain memang selayaknya lah dia dibunuh .Marilah kita semua sebagai umat islam di negara kita mengutuk sekeras-sekerasnya artis dan akhbar ini yang jelas membuat penghinaan terhadap umat islam seluruh dunia dengan menyiarkan karikatur ini.....Berilah Komen anda untuk meyokong saranan yang saya buat ini.Terima Kasih.............

2 comments:

Md Nasir said...

salam..
bila umat Islam bertindak mempertahankan hak mereka dikatakan penganas..mereka sengaja menaikkan api kemarahan umat Islam bagi mencari sebab untuk 'menyerang'..

wira3980 said...

Terima kasih info ini.Kita nak buat macam mana?