? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, April 28, 2010

Tahniah Kaum Wanita Kerana Mendapat Koc Khas KTM

KERETAPI Tanah Melayu (KTM) Komuter memperkenalkan koc khas untuk wanita mulai hari ini bertujuan memberi lebih keselesaan dan menjamin keselamatan penumpang daripada risiko gangguan seksual dan bersesak dengan penumpang lelaki. Laluan Pelabuhan Klang - Sentul - Pelabuhan Klang bermula hari ini. Manakala laluan Rawang - Seremban - Rawang akan dilaksana pada 15 Mei 2010. - Foto Effendy Rashid
Sekalung tahniah diucapkan kepada KTM kerana membuat pengasingan antara lelaki dan wanita dalam Koc Khas .Nampak gayanya tak dan can la untuk lelaki hidung belang mengambil kesempatan terhadap wanita.Mungkin selepas ini bas pun kena asing juga la antara lelaki dan wanita sebab bas lagi teruk sesaknya dan jelas lagi tidak selesa kepada wanita.Apapun sekali lagi tahniah kepada KTM dan Tahniah juga kepada Kaum Wanita kerana mendapat Koc Khas ini.Kita tunggu pula Koc Khas untuk lelaki.........ADA KE ?

2 comments:

Faizal@poyan said...

bagus..tahniah untuk kak jat juga

noorisyambakhtiar said...

Memang bagus wanita ambil alih semua jawatan yang selama ni lelaki pgang.
Sbab wanita yang ramai lulusan tinggi. Sang lelaki asik nak merempit menunggang menunggeng. Asik nak bunuh diri kalau wanita tak nak kat dia.....lelaki apa nama mcam ni?
Sebuk nak kaya tapi tak mahu kerja. Meragut sana sini. Tak cukup kuat sumbat dgan dadah. Macam ni punya lelaki nak tadbir pejabat, jauh sekali negara. Tahniah wanita...tapi
jgn sombong pulak....