? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, January 13, 2010

Anak Dah Letak Jawatan,Nik Aziz dan Menantu Bila ?.

Foto-Malaysia-Instinct.comNik Aziz tidak mahu campur tangan peletakan jawatan anaknya KOTA BAHARU - Menteri Besar ,Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata, beliau tidak mahu campur tangan dalam isu peletakan jawatan anaknya, Nik Mohd Abduh, sebagai ahli Majlis Perbandaran Kota Baharu. Menurutnya, perkara itu adalah di luar tanggungjawabnya walaupun beliau seorang bapa kerana anaknya sudah dewasa dan boleh membuat keputusan sendiri. "Dia seorang peniaga, mungkin dia ingin menumpukan perhatian terhadap perniagaannya, molek juga dia letak jawatan kerana tidak mengganggu tugasnya," katanya kepada pemberita di sini hari ini ketika diminta mengulas laporan akhbar bahawa Nik Mohd Abduh telah melepaskan jawatan sebagai ahli majlis MPKB dan sebagai Pengarah Binaraya Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan (PKINK) Sdn Bhd, sebuah anak syarikat PKINK. Ditanya sama ada keputusan anaknya untuk meletakkan jawatan itu pernah dibincangkan dengannya Nik Aziz berkata beliau tidak boleh mencampuri urusan begitu kerana anaknya itu sudah dewasa.-BernamaMacam dalam kartun tu la kalau nak tunggu tok nik aziz kita nak letak jawatan.Menantu dia pun dok tunggu dan tunggu lagi ni kan pula dia.Apa pun sama-sama kita tunggu bila la Tok Nik Aziz kita nak berundur YER......

5 comments:

YANG GAMBI said...

Salam Lagenda, TGNA tidak akan melepaskan jawatan selagi tidak dapat jawatan Presiden Republik of Malaysia.........

CCZ said...

Tunggu?Rasanya tak ada istilah nak letak jawatan pada Nik Aziz..Bagi jelah kerusi tu sampai akhir hayat..orang tamak selalu rugi..

det said...

jemputan program dialog bersama pemimpin,
sila emailkan nama penuh, no ic, nama blog dan no telefon ke darulehsantoday.blog@gmail.com dengan kadar segera untuk booking tempat duduk.

Anonymous said...

NOK LETOK JAWATANG GUANE ,ANUAR TOK WE...

lagenda said...

Salam...

YG-Bukan ke jawatan tu untuk bapak Anwar

CCZ-Betul tu ccz selagi terdaya Tuan Guru kita ni akan terus memegang jawatan ni

Tanpanama-Ye la Anwarkan Bos depa la ni mesti dia takut