? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, January 25, 2010

Selepas Aduka Taruna,Pierre Lim,Sekarang Gutter Malaysia pula Menghina Sultan Johor




Yang Terbaru dipetik dari http://khairulryezal.blogspot.com/ Gutter Malaysia juga menghina Sultan Johor


Pierre Lim ni juga menghina dan menulis " "i remember the golf caddy murder. HRH is a vicious mother". dan dia tulis lagi ""He was linked to rapes, murder and torture .Dipetik Dari http://darulehsantoday.blogspot.com/



Aduka Taruna Link goBlognya sini 25 laporan Polis dibuat terhadap dia
Nampaknya masih tidak serik Blogger-blogger yang masih menghina Almarhum Sultan Johor.Tindakan tegas harus diambil segera oleh KDN terhadap mereka-mereka yang biadap dan kurang ajar ini terhadap Sultan kerana jika dibiarkan masih ramai lagi yang akan berani untuk bertindak menghina Sultan Sebegini.Apapun tahniah kepada seluruh rakan-rakan bloggers yang bangun untuk menentang pengkianat-pengkianat yang menghina Sultan Melayu .Al-Fatihah disedekahkan kepada Almarhum Sultan Johor semoga roh baginda dicucuri rahmat.









12 comments:

Aini said...

pasti mendapat balasan

Anonymous said...

Al-Fatihah buat Almarhum Tuanku.. patik yang hina, sentiasa mendoakan yang baik-baik buat tuanku..

sedih bila nengok ade yang hina-hina Sultan saya..
kalo tak suke, hormatlah.. sangat2 berharap supaya pihak berwajib cepat2 amik tindakan terhadap org2 mcm ni.. bagus buang negeri dorang ni!!

kaheran80 said...

yaa..sekarg kna ambil tindakan yg tegas kerana bnyk dh brani mmbuat jenayah it..

http://suarabaling.blogspot.com/

JebatDerhaka said...

aku dah pergi report flag dh blog Si "Celaka" tu...dia bikin gua panas.....dh lah buat guna blogspot!! xde class langsung!!
for more information about blogger2 pencacai tu apa diaorang dh buat plz visit this..

www.mybloghour.blogspot.com

lagenda said...

Salam

Aini-Memang pengkianat ni tetap akan menerima pembalasan.Thank Ziarah.

Tanpanama-Sokong anda buang je negeri mereka ni.Thank Ziarah

Kaheran80-Betul tu Bro Tindakan tegas patut diambil kepada mereka semua

JebatDerhaka-Semua orang panas bro sokong bro buat laporan tu biar mereka semua kena tindakan setegas-tegasnya.Thank Ziarah

[z@ck] said...

pergh..
panas..

pegasus17 said...

aku setuju amat sangat pihak berwajib amik tindakan padajebon2 yang menghina sultan ni...BUANG NEGERI mereka ni...

E.d.Y said...

manusia ni xpernah nak insaf...suka menghina org lain...kesalahan diri sendiri xpernah nak nampak

lagenda said...

Salam-

Zack-Panas memang panas la zack lagi panas si Aduka Tarakguna tu dah serah diri pun.Thank Ziarah

pegasus17-Memang kerajaan tidak akan memebiarkan mereka ni.Thank Ziarah

e.d.y-Memang la selalunya macam tu la nak kata kat orang ni sedap ja diri sendiri salah tak sedaq.Thank Ziarah

Anonymous said...

aku anak jati johor sempat membaca blog guttermalaysia malam semalam dan sempat juga meluahkan kemarahan bsama amaran tegas yg disampaikan oleh ketua polis johor.nampaknya kecut perut jga..bila pagi aku nak lihat balik dah tak ada,dia dah delete.walau begitu rakyat malaysia yg celik it tidak melepaaskan peluang itu dgn copy semula ruangan itu.jika ada yang dah buat report.minta maaf la ya..tiada maaf bagi mu.

ery said...

Alfatihah buat almarhum..
yg nak kutuk tu kutuk la...
kang kena daulat baru tau..

aduka taruna dah kena daulat.. heheh

Fadzli said...

melampau sangat diorang nih.. xpayah denda-denda.. bagi sebat jer.. biar diorang ingat sampai mati.. pastuh dijadikan teladan.. apa salah almarhum sampai mereka yang tidak beradap nih hina almarhum?? melampau!!! cuba gunakan blog itu untuk share something berguna dari menghina orang lain... ada akal tak mau pakai.. bagi haiwan jela akal tu...