? ??????????????Refined Splatter? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??5 Grabs Today. 5593 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Animated Punk? ????? ?? ???Rating: 3.3 (27 Ratings)??5 Grabs Today. 2134 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, January 20, 2010

Taman Tema Coklat La Pula

REPLIKA coklat Tembok Besar China dipamerkan di sebuah taman tema baru di Beijing kelmarin
BEIJING - Sebuah air pancut coklat yang dipamerkan sempena pembukaan sebuah taman tema coklat di sini berjaya menarik perhatian orang ramai.
Pembinaan taman tema itu yang berkonsepkan alam fantasi coklat mendapat inspirasi dari buku Charlie and the Chocolate Factory karya novelis Britain, Road Dahl.

AIR pancut coklat dipamerkan di sebuah taman tema baru di Beijing kelmarin.



Selain air pancut coklat, ia turut menampilkan pelbagai rekaan coklat termasuk patung tentera terracotta coklat bersaiz manusia, Tembok Besar China coklat serta lukisan-lukisan terkenal yang turut diperbuat daripada coklat.
Taman tema yang dinamakan taman impian dunia coklat itu akan dibuka kepada orang awam pada 29 Januari ini. - AP-Kosmo Online
Memang cantik la taman tema ni bila la Negara kita Malaysia nak ada Taman Tema macam ni bukan apa sambil melawat boleh juga sambil-sambil makan coklat....

5 comments:

dilot said...

mcm mana la dieorg buat ye..dpt makan coklat free pun best ni..=)

Admin said...

yummy...menarik.
http://coretanmayaku.blogspot.com/

Mi vida said...

bestnye coklat..

erm..semut x serang ke ??

mesti dia buat kawalan ketat kepada tentera2 semut..haha

lagenda said...

Salam-

dilot-Ye la memang best benda-benda free ni.Thank Ziarah

admin-Memang menarik thank melawat saya and saya akan melawat anda balik

mi vida-Sudaj semestinyalah kawalan ketat dibuat untuk menyelamatkan taman tema ni tidak habis la.Thank melawat anda saya follow u back.

CCZ said...

kalau bawa anak nanti, rosak rekaan taman tu..macam membazir jer tengok..